Save the date: 3 oktober 2023 Diversity Day

Fontys Mens en Maatschappij
Vorig jaar zette het programmateam Inclusieve Samenleving op Diversity Day een stevig inhoudelijk programma neer voor studenten en medewerkers, met een indrukwekkend Living Labels Theater als afsluiter. Meer details voor de komende editie volgen, maar zet in ieder geval alvast in je agenda: dinsdag 3 oktober 2023 Diversity Day!

Living Labels was het thema van Diversity Day 2022. Studenten en medewerkers van Fontys konden deelnemen aan een van de zeven workshops, online een society college volgen en/of de dag afsluiten met ‘Het Living Labels Theater’. Het programmateam Inclusieve Samenleving stelde het programma in korte tijd samen en trok als pioniers met het Living Labels Theater ook landelijk de aandacht.

Don't miss it!

Veel deelnemers aan het Living Labels Theater van vorig jaar gaven na afloop aan dat ze onder de indruk waren van de bijzondere gasten en de rake woorden. Mis de komende editie daarom niet! Wil je alvast je interesse doorgeven? Heb je een vraag over diversiteit, gelijke kansen of inclusie bij Fontys? Of wil je er iets over kwijt? Neem contact op met het programmateam Inclusieve Samenleving, via inclusie@fontys.nl

Publicatie: 10 mei 2023
Auteur: Koos de Bie
Foto: Jules van Iperen